את הצ'ורוס המעולה שלנו טעמנו בבית קפה "צ'וקולטריה 1902" לא רחוק מפלאז'ה מאיור. המקום נראה כאילו חזרנו כמה עשרות שנים אחורה בזמן, לא בזבזו שם אנרגיה על עיצוב טרנדי והשקיעו את כל תשומת הלב בהכנת צ'ורוס טרי ופריך ומגוון טעמי שוקולד כדי לטבול בו את הצ'ורוס. אחרי שהמתנו כמה דקות בכניסה לבית הקפה התבקשנו לציין כמה צ'ורוסים נזמין… אבל בספרדית. כך יצא שהזמנו בטעות כמות כפולה (((: אחרי שהתישבנו בחרנו סוג שוקולד לטבילה (מריר, חלב, ריבת חלב, בייליס, ועוד אפשרויות לטבעונים ואלרגנים). המנה שלנו הגיעה חמה, טריה ומעולה, התגברנו יפה על ערימת הצ'ורוס, והמשכנו לטייל מלאים באנרגיה וסוכר (: